Spil med om 10 millioner dollars den 14. april

Sunday Million er PokerStars største ugentlige turnering, men en gang om året, er den væsentligt større end de øvrige søndage, nemlig når der fejres årsjubilæum.

Den 14. april fylder Sunday Million 13 år, og denne milepæl fejres som tidligere år men en samlet garanteret præmiesum på $10.000.000 - vinderen løber med en gevinst minimum en million dollars.

Siden den første Sunday Million i 2006, der blev vundet af canadieren 'aaaaaaaa' til et cash på $173.843 er der spillet mere en 600 Sunday Millions, og der er blevet vundet over 750 millioner dollars - det er PokerStars naturligvis stolte af udtaler Severin Rasset, Director of Poker Innovation and Operations at The Stars Group

- Vi er begejstrede over at være en del af denne pokermilesten, men æren går til alle pokerelskerne derude, der har gjort det muligt af have en Sunday Million næsten hver uge i de sidste 13 år, så vi håber at se dem på bordene den 14. april.

Det koster $215 at spille med, men der er masser af satellitter til Sunday Millions 13-årsjubilæum - du kan kvalle dig for kun $0.90.

Læs alt om jubilæumsturneringen her