Emil Bornø 'ærgerligt at ryge som nr 9 i millionen'

Efter at have tjekket søndagens danske turneringscash på PokerStars igennem kan vi konstatere,  at Emil 'Donborno3250' Bornø fra Gilleleje stod for at hive flest dollars hjem til Danmark. 

Vi så desværre ikke, hvordan Emil røg ud af turneringen, og har fået forklaringen af Emil - og det viste sig at være tæt på et coin flip. Her to spørgsmål til Emil:

To fine cash med få dages mellem, det er da ikke så tosset. Har du en kommentar til gårdagens Sunday Million?

' Ja det ikke helt dumt. Det selvfølgelig rigtig ærgeligt at ryge som nr 9 i millionen, men vi ligger meget tæt i bunden, da jeg rammer FT. Jeg samler TT op med 11 BB’s tilbage og isolerer et jam fra den anden short stack. Han har KQ og rammer en Q på floppet. Jeg kan ikke ramme på turn eller river og ryger ned i 2 bb’s. Der jo desværre rigtig meget varians til sidst i sådan en turnering. Kan måske lave et tight ICM fold i det spot, men hvis jeg vil vinde, skal den jo ind ?

Ja, den skal klart ind med TT...................ærgerligt. Men inden start havde du måske solgt en 9. plads ?, man gad jo bare godt den 'one time'.

- Det havde jeg bestemt ? Min personlige rekord i millionen var en 700. plads før i går. Så jeg kan vel ikke tillade mig at være utilfreds ?

Tillykke til Emil Bornø med 9. pladsen i Sunday Million til  $7.808.