Her er det tyske pokervidunder Fedor Holz's mål for 2019

Det tyske pokervidunder Fedor Hols er kun 25 år, ikke desto mindre har han vundet mere end de fleste pokerproffer kan præstere på et helt liv. Han startede med at spille poker i 2010 og allerede i 2015 (og 2016) blev han #1 pokerspiller både online og live. Han vandt sit først WSOP-armbånd tilbage i 2016 i $111.111 High Roller For One Drop til et cash på $4.981.775. Alene i live-pokerturneringer har Fedor vundet over 32,5 millioner dollars.

Foruden at vinde millioner af dollars har Holz grundlagt Primed Mind, en tænketank med fokus på den coaching og teknik, nogle af de største personligheder i verden har brugt til at visualisere og realisere deres målsætninger.

Nu er Holz klar med sin egen blog om poker. I den seneste blog skrive Fedor Holz om sine mål for 2019. Han vil, ikke overraskende, blandt andet gerne vinde en stor pokerturnering - men der er mange andre større mål. Listen er lang og ambitionerne er store - læs Fedor Holz's pokerblog her.

På partypoker blog pro kan du også læse  Jason Koon's indlæg 'Growing up, studying and a big decision'

Har du endnu ikke en konto hos parrypoker - så åbn den her og få din velkomstbonus. Så kan du kvalificere dig eller købe dig direkte ind i The Big Game på søndag, hvor der er 1 million dollars garanteret i præmiesum. 

the big game partypoker