papitjulu

'papitjulu' vinder guld og mandagens største danske turneringscash

Det blev en af de bedre danske mandag på PokerStars, hvor et par af de danske pokerspillere fik Dannebrog helt til tops.

Det største turneringscash hentede 'papitjulu', da han vandt Bounty Builder $55 og cashede $4.506 for sejren samt den vigtige Bounty på $4.480. Danskeren stikker af og til snuden frem på PokerStars og tilbage i april vandt han Big $11 til $11.885.

'phyllegaard' spillede med i Hot $33 Turbo, og i et felt på 744 fandt han vejen til finalebordet, hvor han spillede sig frem til heads-up.
Modstanderen 'Dyzalot'fra Canada blev sat pænt på plads og 'phyllegaaard' cashede dermed førstepræmien på $3.411.

Det var tæt på endnu en dansk turneringssejr i Bounty Builder $44. Desværre tabte 'xadp05' heads-up til modstanderen fra Tyskland, men det blev til et fin runner up cash på $3.670 for andenpladsen samt $1.649 i Bounty.

Morten 'Houbanan' Hougaard Jespersen fortsatte de gode takter fra søndagen, hvor han nappede et finalebord. I går mandag forsøgte han sig i $215 Triple Threat, og det gjorde han så godt, at han spillede sig hele vejen til heads-up. Modstanderen fra Brasilien, og for andenpladsen fik 'Houbanan' $3.009 plus $2.004 i Bounty.