'Verdens bedste' vil være kok: Pokeren er for stresset

'Verdens bedste' vil være kok: Pokeren er for stresset

Det er de færreste spillere, der for alvor formår at trække stikket fra pokerverdenen, når de først har fået smagt succesen.

Og for en spiller, der så sent som i 2011 kaldte sig selv for verdens bedste pokerspiller efter at have vundet sit første armbånd, så virker det endnu mere usandsynligt.

Ikke desto mindre proklamerede New Jersey-spilleren Allen Bari sidste år, at han ville droppe pokerkarrieren til fordel for et job som kok i hjemstaten. Og selvom han i denne uge er stillet til start i flere turneringer ved WSOP med en niendeplads til følge i event 32, så er det ikke det, fremtiden kommer til at bære for Bari.

"Uden at blive for specifik, så har jeg planer om at åbne en mad-relateret forretning i Hoboken i New Jersey til marts 2014," siger han til PokerNews.com og fortsætter om den nuværende løsning:

"Spillet er simpelthen for stressfyldt. Der er alt for meget varians i turneringspoker. Når du spiller, så går du hjem og tænker, at det stinker, hvis ikke du vinder. Det betyder, at du ender med at være træt af det 99,9 procent af tiden. Og så kan jeg heller ikke lide den gennemsnitlige pokerspiller."

Efter planen bliver 2013 altså det sidste år, hvor man kommer til at finde Allen Bari ved pokerbordene, både i Philadelphia og altså ved WSOP indtil den tredje juli, hvor han blandt andet kommer til at deltage i den $50.000 dyre Player's Championship.
asd