Ladbrokes anker til Højesteret

Ladbrokes anker til Højesteret

Den engelske spiludbyder, Ladbrokes, har i dag anket til Højesteret i sagen mod Skatteministeriet.

For et par uger siden fik spiludbyderen ellers et rap over fingrene af dommerne i Østre Landsret. Landsretsdommerne var nemlig ikke enige i, at det danske spillemonopol strider imod EU ret. De mente endda, at monopolet er det bedste middel til at begrænse danskernes spillelyst og dermed også begrænse risikoen for ludomani.


Siden dommen i Østre Landsret har Ladbrokes modtaget en masse opbakning fra danske forbrugere, juridiske eksperter og medierne.
“Vi er da også overbevist om at Højesteret vil komme frem til en anden konklusion end Østre Landsret og dermed erklære monopolet for ulovligt. Dette vil føre til etableringen af et tidssvarende reguleret spillemarked i Danmark til gavn for forbrugeren”, siger Ladbrokes danske manager Richard Funch.

 

Ladbrokes ser frem til, at Højesteret vil tvinge staten til at bevise, at ingen andre end monopolet kan tage et socialt ansvar, når det handler om at udbyde spil til danskerne. EF Domstolen har gentagne gange stadfæstet, at staten SKAL kunne bevise dette for at kunne opretholde et monopol.

Retsmøderne forventes at finde sted I slutningen af 2007 eller starten af 2008.

 

asd