Gus er landet

Betfair Asian Poker Tour blev skudt i gang for et par timer siden. Og den første store pokerturnering i Asien har fået fornemt dansk besøg.

Gus Hansen har været på farten hele natten og landede her til morgen i Singapore og sidder nu blandt de over 300 deltagere.

Om det var på grund af flyveturen skal være usagt, men danskeren kom i hvert fald skidt fra start. Men lige inden spisepausen blev han doblet op med esserne og ligger lige nu på omkring gennemsnittet.

Turneringen er en $5.000 buy in med en præmiepulje på over $ 1.5 mil. Udover Gustav deltager også Rehne 'Carlos' Pedersen, samt cirka 15 andre danskere, der har kvallificeret sig til turneringen på Betfair. Inklusiv Pokersen, der kvallede igennem Ace. Ham skal der nok komme en update på.

Taget i betragtning, at det er første gang, der huses en turnering af denne kaliber i Singapore og omegn, så må man tage hatten af for arrangørerne. Alt spiller optimalt.

De eneste der ikke spiller er Singapores fodboldlandshold.
Undertegnede havde ellers set frem til aftenens landskamp mellem Singapore og Palæstina, men den er desværre udsat på ubestemt tid, da palæstinenserne ikke kan komme ud af Israel.

Så er det istedet tilbage til pokerbordene 

asd