Gus Hansen til Full Tilt

Den danske pokerstjerne Gus Hansen har skrevet under på et særdeles gyldent papir. Selskabet Full Tilt Poker har nemlig fået den danske stjerne under sine vinge.
"Vi har snakket sammen en del gange, og nu er tiden inde til at lave en aftale, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med nogle af verdens bedste pokerspillere," siger Gus Hansen til Ace.

Full Tilt Poker, der er et stort amerikansk site med bl.a. Phil Ivey og Chris Fergusson i staldent.
”Der er ingen tvivl om, at vi vil lave tiltag, der vil gøre os mere kendte i Europa,” lød det således fra Gus Hansen på gårsdagens pressekonference på Rio Hotel i Las Vegas.

Hvor meget, han præcist får ud af underskriften, er ikke helt klart, men der er ingen tvivl om, at Full Tilt har hevet den store pengepung frem. Alene i buy ins til turneringer er der en god skilling at hente, og derudover kommer også en ejerandel af firmaet – og som et sjovt kuriosum også et sponsorat af Gus Hansens fodboldhold i serie 4. Der sandsynligvis skifter navn til Full Tilt

Første optræden for Full Tilt bliver på den størst mulige scene, nemlig ved WSOP Main Event eller bare VM i poker om man vil, hvor omkring 9.000 deltagere dyster om en førstepræmie på omkring 70 millioner danske kroner.
 
Aftalen der forløbig løber i tre år får også de andre spillere på holdet til at juble.

"Jeg ser aftalen med Gus som den sidste brik, der gør vores hold komplet. Han er den eneste spiller vi vil have," siger Howard Lederer til Ace