Scor kassen på WSOP

60 millioner kroner. Så mange penge indkasserer vinderen af WSOP main event, hvor ca. 8.000 spillere hver betaler 60.000 kr. for at spille med. Flere bookmakere har sat odds på favoritterne til sejren. Betsson har et af markedets bedste odds på sejr til giver odds 100 på sejr til Gus Hansen, men Betssons favorit er Phil Ivey, der giver feltets laveste odds på 75.

Langt højere odds er der at hente, hvis man smider skillingerne på Phil Helmuth, der giver indsatsen 350 igen. Helmuth vandt onsdag sit tiende WSOP-armbånd i $1000 NL Hold’em, hvilket giver ham en delt førsteplads på listen over flest vundne WSOP’er sammen med Johnny Chan og Doyle Brunson. Legenden Brunson giver odds 450, hvis han vinder bracelet nr. 11 ved Main Event, mens Chan giver odds 275.

”Vi har sat odds på over 40 af favoritterne ved WSOP. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at sejren går til en professionel spiller, men prof’erne dukker jo gang på gang op på final table ved de store turneringer og viser at det ikke er tilfældigt, at de lever af deres kortspil,” siger Rune Brandt, dansk talsmand for Betsson.