NFL DRAFT: Laremy Tunsil er favorit til at blive valgt først!

Laremy Tunsil fra sydstatsuniversitetet Ole Miss er bookmakernes favorit til at blive valgt først i årets NFL Draft.

Selvom 'left tackle' sjældent rører bolden, betragtes positionen som en af de vigtigste i amerikansk fodbold. Det skyldes, at venstre tackle har ansvaret for at beskytte quarterbackens blinde vinkel. Og årets NFL Draft byder på et særligt talent på positionen.

Det drejer sig om 138 kilo tunge Laremy Tunsil fra universitet Ole Miss. Faktisk er han så stort et talent, at han er bookmakernes konsensus-favorit til at blive valgt som den første af alle spillere i årets draft, der løber af stablen 28. april. Hos Betsafe er der blot odds 1,26 at hente på, at det sker.

"Det er ofte quarterbacks, der bliver valgt først i draften. Men Tennessee Titans, der ejer retten til at vælge først, har allerede en ung quarterback i Marcus Mariota. Til gengæld mangler de en stærk mand til at beskytte ham, og den beskrivelse passer på Laremy Tunsil". Han har både teknikken og fysikken til at gå ind i startopstillingen som rookie", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm og tilføjer:

"Samtidig er det ikke et særlig stærkt år for quarterbacks. Det bedste bud på en fremtidig stjerne vurderes at være Carson Wentz fra North Dakota State. I øjeblikket er han dog ikke omgivet af den hype, der skal til, for at blive valgt først"

Tennessee Titants har offentligt gjort det klart, at de er villige til at sælge retten til deres førstevalg, hvis de modtager det rigtige tilbud. Foreløbig er det dog ikke noget, som får Betsafe til at ryste på hånden - her odds fra Betsafe:

Hvilken spiller bliver valgt først i årets NFL Draft?
Laremy Tunsil 1.26
Jalen Ramsey 4.00
DeForest Buckner 5.00
Joey Bosa 6.00
Carson Wentz 10.00
Jared Goff 14.00
Myles Jack 15.00
Ronnie Stanley 18.00
Ezekiel Elliot 24.00
Shaq Lawson 35.00
Vernon Hargreaves 60.00
Jack Conklin 100.00
Noah Spence 125.00
Kevin Dodd 125.00
Emmanuel Ogbah 125.00
Laquon Treadwell 175.00
Darron Lee 250.00
Reggie Ragland 250.00

Er du ny spiller os Betsafe, får du en attraktiv velkomstbonus - åben din konto her, få din bonus og spil på NFL