Topbraget Midtjylland vs FCK: Odds 6.00 uanset hvem der vinder

Et af de mange forskellige tilbud bookmakerne tilbyder nye kunder er blandt andet kampe med ekstra høje odds - en potentiel ekstra lækker velkomstbonus udover den normale på 100% op til 1.000 kroner.

I denne uge har 888Sport ekstra høje odds på topbraget i Superligaen, når de forsvarende mestre fra FC Midtjylland tager imod dette års guldfavoritter fra FC København hjemme på MCH Arena i Herning. FC Midtjylland lagde stærkt ud i sæsonen, men resultaterne er efterfølgende faldet noget. Ståle Solbakkens mandskab går efter at vinde mesterskabet tilbage til hovedstaden, og en sejr søndag over ulvene er et stort skridt på vejen. 

Da de to hold mødte hinanden tilbage i august endte kampen 0-0, og vi håber på at søndagens kamp gi'r et par kasser, når Kian Hansen og co. på hjemmebane skal forsøge at standse Santander og resten af det københavnske mandskab.

Det attraktive tilbud på kampen mellem FC Midtjylland og FC København er ganske enkelt. Er du ny kunde hos 888.dk, så kan du spille 100 kroner til odds 6.00 på sejr til enten FC Midtjylland eller FC København.
 
Har du endnu ikke en konto hos 888.dk, så åbn din konto her og få din velkomstbonus samt det høje odds på topopgøret