Få multibetforsikring på amerikanske sportsgrene

Ind imellem er det sjovt og fedt at banke et multi bet af, hvor man ved kombination af flere kampe, når op på en prangende høj tilbagebetaling - altså hvis alle alle kampene går hjem. Knap så fedt er det, at alt er godt, undtaget lige den ene møgkamp, der selvfølgelig smuttede.

Spiller du på de amerikanske sportsgrene basketball, ishockey og football hos 888.dk  så kan du tillade dig en enkelt smutter på et multibet på 5 eller flere kampe. 

Basketball, ishockey og amerikansk fodbold er nogle af de største amerikanske sportsgrene. Nu har du ingen grund til bekymring, hvis du misser en enkelt af kampene i et multibet, for 888.dk har dig dækket i alle tre sportsgrene, alle kampe, alle ligaer -  lige meget hvilket land, blot det er en af de tre amerikanske sportsgrene, og dit multibet er på mindst 5 kampe. 

Sådan fungerer det:

Fortag et kombineret væddemål med 5 eller flere væddemål på hvilket som helst odds-marked inden for de 3 sportsgrene. Taber du dit bet på grund af 1 forkert single væddemål, dækker 888's amerikanske sportsforsikring dit væddemål med rigtige penge op til 250 kroner. 
 
 Læs mere om multibetforsikring på 888.dk