Champions League: Scor 250 kroner i risikofrit livebet

The Gunners tager i aften imod Bayern München på hjemmebane i UEFA Champions League gruppespillets 3. runde. Arsenal har fået en syg dårlig start på gruppespillet med nul point på kontoen efter nederlag på 2-1 til Dinamo Zagreb og 3-2 nederlag til græske Olympiakos. Og det ligner endnu et nederlag til London-holdet - Bayern München ser utroligt stærke ud og Pep Guardiolas drenge har 6 point og en målscore på 8-0 efter de to kampe, og ligger dermed nummer et i gruppe F.

Uanset hvordan det går i kampen, så har du mulighed for at score 'gratis penge,' for disse CL-kampe kalder altid på et godt tilbud fra bookmakerne. Således også i dag hvor du hos bet365 for et fint tilbud på Livebetting.  

Placér et før-kampvæddemål på kampen mellem Arsenal og Bayern München så giver bet365 dig et risikofrit Liveoddsvæddemål til samme indsats.  

For at kvalificere dig til dit risikofrie Liveoddsvæddemål, skal du blot placere et væddemål før kampen, og når kampen starter, placerer du et ekstra væddemål på et af Liveoddsmarkederne. Hvis dit første Liveoddsvæddemål taber, så refunderer bet365 denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr). Når mere end et Liveoddsvalg er placeret på den samme kupon, anses det risikofrie væddemål for at være det, der står først på kuponen.

Som altid, er der masser af spilmuligheder med over 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige i løbet af kampen - f.eks. Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Korrekt resultat - Halvleg, Korrekt resultat - Fuldtid og meget mere.  
 
Få mere spænding på kampen med live betting hos bet365