Scor kassen på John Faxe Jensen - tjek odds!

Så blev det fredag igen og dermed tid til en ny omgang Vild med dans på TV2. I aften skal der danses quickstep og slowfox, mens The Antonelli Orchestra spiller op med klassiske og moderne swing- og jazzhits.


Og hvad h...... har Vild med dans at gøre med poker? Ikke en skid - men vi ved at mange af jer gutter lader jer tryne af konen eller kæresten til fredagshygge med Vil med dans - og vi ved, at I er glade for et raskt væddemål, og det er så her, at John Faxe Jensen og Vild med dans kommer ind ibilledet. 

Der er på nuværende tidspunkt otte par tilbage, og i lige nu har bookmakerne Søs Egelind og Mads Vad som favorit til at vinde 2015-udgaven af Vild med dans - Danske Spil giver kun odds 2.50 såfremt Søs og Mads vinder. Men nu går det jo ikke altid som bookmakerne spår, og der er måske mere sexede odds at spille på. 

Måske har John Faxe Jensen så meget goodwill i befolkningen for at 'ramme den lige i røven' i 1992, at han kan overraske og løbe med sejren. Du kan score penge (eller tabe) på Faxe på to måder. Tror du, at John Faxe Jensen og Karina Frimodt overrasker og går hele vejen og vinder Vild med dans - så scorer du lige nu odds 7.00 på det resultat.

Tror du derimod, at Faxe igen 'går i sort' og dermed giver sig selv en glidende tackling og ryger ud i aften, så får du hos Danske Spil odds 20,00 på det udfald.

Sådan danser de i aften

Quickstep
  • Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen (danser til 'Sodapop' af Robbie Williams og Michael Bublé)
  • James Sampson og Mie Moltke (danser til 'Peroxide Swing' af Michael Bublé)
  • Sharin Foo og Frederik Nonnemann (danser til 'Everybody Loves A Lover' af Doris Day)
  • Søs Egelind og Mads Vad (danser til 'The Lady Is A Tramp' af Tony Bennett og Lady Gaga)
Slowfox
  • John 'Faxe' Jensen og Karina Frimodt (danser til 'They Can't Take That Away From Me' af Sarah Vaughan)
  • Karen Mukupa og Michael Olesen (danser til 'Ain't That A Kick In the Head' af Dean Martin)
  • Patrick Berdino og Jenna Bagge (danser til 'Dream A Little Dream' af Bing Crosby)
  • Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard (danser til 'The Business of Love' af Domino)
Tjek odds og spil på Vild med dans