Brian Laudrup: FCK får hul på bylden mod Aab

Hovedstadens løver har ikke imponeret i deres seneste kampe, hvor Ståle Solbakken med bekymrede miner har set sine drenge tabe point i de seneste fire kampe. I sidste runde mod OB gik det helt galt, da fynboerne sendte løverne til tælling med et 1-0 nederlag.


Brian Laudrup tror på 3 point til FCK
Måske det vender søndag for FCK, når de på hjemmebane tager imod Aab. Her Brian Laudrup's bud 'Et presset FCK-mandskab skal helst have fuldt udbytte, når de løber på banen mod AaB, der er skadessvækkede inden dette opgør – og i øvrigt har en pokalkamp fra onsdag i benene. For FCK er det vigtigt at sende et signal til FCM (der senere søndag spiller ude mod Brøndby). Godt nok har københavnerne den udsatte kamp mod Randers i hånden, men hvis det ikke bliver til tre point mod AaB – og FCM vinder i Brøndby – vil vi have et scenario, der ligner det vi så i sidste sæson. Og i år har FCK simpelthen ikke råd til at se midtjyderne stikke af igen. Presset er derfor til at føle på for FCK, der står i en situation, hvor de ganske enkelt skal levere. Det pres tror jeg, at de kan stå for. Spillet i har i grunden været udmærket; det er kun offensiven, der mangler at levere. Hjemme og mod et AaB-hold, der er ramt af udfald, tror jeg omsider af Løverne får hul på bylden og henter tre tiltrængte point her'.
 
Laudrups spilforslag hos Unibet: 1 - til odds 1.60  
 
Brøndby tager søndag på hjemmebane imod FC Midtjylland, og den kamp vurderer bookmakerne som rimeligt åben. Her odds på kampen fra 888.dk

1: odds 2.50
X: odds 3.35
2: odds 2.85  

Har du stadig ikke en konto hos 888.dk, så åbn din konto her og få op til 1000 kroner i bonus