VM i straffe: Vind sportsrejse til 25.000 kroner

VM i straffe: Vind sportsrejse til 25.000 kroner

Desværre kommer vi ikke til at se Danmark på grønsværen under VM, men der bliver selvfølgelig masser af verdensklasefodbold alligevel, og nu inviterer unibet dig i samarbejde med DBU til VM fodboldfest i hele landet - der er nemlig verdenspremiere på VM i Straffe-konceptet, når DBU og TV2 i maj-juli ruller landet rundt med DBU VM Tour.

VM og straffesparkskonkurrencer er to uadskillelige ting. Men et verdensmesterskab i straffespark er aldrig set før.
Sammen med 4 holdkammerater kan du tilmelde dig verdenshistoriens første VM i Straffe, der med garanti bliver sommerens sjoveste fodboldaktivitet. Der sparkes på et 11-mandsmål og underlaget er et special lavet græstæppe, som lægges over hele banen, således at målmanden uden problemer kan kaste sig efter bolden.

VM i straffe er for alle kvinder og mænd over 16 år. Du deltager ved at stille med et hold på 5 deltagere til turneringen, hvorfra én af spillerne også står på mål. Turneringen spilles i ni forskellige danske byer, hvor finalisterne fra hver by kvalificerer sig til finalerunderne i Fælledparken i København d. 12. juli imod flere inviterede udenlandske hold.

København 28. maj
Esbjerg 30. - 31. maj
Odense 12. - 13. juni
Helsingør 19 - 20. juni
Køge 21 - 22. juni
Horsens 25. - 26. jun
Herning 28. - 29. juni
Aalborg 30. juni - 01. juli
Århus 4. - 5. juli
Finalestævne: København 8. - 13. juli

Unibet giver den i det hele taget gas op til og under VM. Som kunde hos unibet kan du se TV2’s VM-kampe på din mobil, tablet/Ipad og PC, helt gratis via TV 2 PLAY. 
Derudover kan du under nedtælling til VM i fodbold HVER DAG få et fedt tilbud hos unibet - i dag mandag den 2. juni er det f.eks. 5 free spins på Starburst, samt mulighed for endnu 25 free spins, hvis du indbetaler 400 kroner på din konto.
Læs mere om kampagnerne og tilmeld til VM i straffe her


asd