Fede tilbud når du spiller på French Open

Fede tilbud når du spiller på French Open

Årets anden Grand slam er skudt igang, nemlig French Open i Paris og frem til den 8. juni er der dermed masser af tenniskampe at spille på, og du kan få ekstra spæning på kampene og dit spil ved at livebette.

Hos herrene har bookmakerne Novak Djokovic og Rafael Nadal som favoritter til at vinde turneringen, og hos unibet står de to spillere til henholdsvis odds 2.20 på Djokovic og odds 2.25 på Nadal. Hos kvinderne havde unibet inden start Senrena Williams som suveræn favorit til odds 2.00, men hun er overraskende ude af turneringen. Nye favoritter til at vinde er Sharapova til odds 2.75, og Halep til odds 6.00. 

Unibet har flere unibet har flere fede tilbud:

Spil på French Open og optjen risikofrie spil hen imod VM i fodbold
Det er meget simpelt: for hver 400 kroner du spiller på French Open optjener du 75 kroners risikofrit spil, som vil blive krediteret på din Unibet-konto d. 11 juni, som du kan spille på VM for. Du kan tjene op til 400 kroner i risikofrie spil, som du kan benytte, som du lyster. Eksempel: Spiller du for 1200 kroner får du 225 kroner, i form af et risikofrit spil til VM i fodbold den 11. juni.

Få 50 kroner tilbage
Spil 5 livebets på French Open i Unibets Live Betting-sektion á minimum 50 kroner med minimumsodds på 1.40 og de giver dig 50 kroner tilbage, uanset om du vinder eller taber, og det endda som kontant belønning. Du kan både spille fra din PC, mobilos eller iPAD.

Husk - du ikke kan bruge begge bonus samtidigt!
læs mere om de to tilbud og se flere odds på French Open
asd