Champions League odds: Går Atlético hele vejen til trofæet?

Bookmakerne ramte godt og grundigt forbi, da de satte odds på Champions League semifinalerne, idet de havde henholdsvis Bayern München og Chelsea som favoritter til at vinde deres returkampe. Men i stedet bliver finalen nu et rent spansk brag mellem Real Madrid og Atlético  Madrid, når kampen sparkes igang i Lissabon den 24. maj.

Både Real Madrid, men specielt også 'lillebror' Atlético Madrid har imponeret i Champions League, og i den hjemmelige liga Primera Division fører Atlético Madrid med 88 point, for 28 sejre i 35 kampe - fire er end uafgjort og de har kun tabt tre kampe. Real Madrid ligger nummer fire, med 26 sejre i 34 kampe og fire uafgjorte og fire nederlag.

Bookmakerne har Real Madrid som favorit til at vinde Champions League trofæet, og de er da også en større klub med mere erfaring og større individualister. Men alt kan ske i denne kamp. Det er nok dagsformen, der bliver afgørende, så det er fristende at gå efter holdet, der giver det højeste odds, nemlig formstærke Atlético Madrid, der har haft en fantastisk sæson.

Her odds fra unibet.dk

1: 1.95
X: 3.50
2: 4.20

Du kan også spille på, hvem der vinder trofæet, og her har unibet følgende odds:

Real Madrid: 1.62
Atlético Madrid: 2.30

Unibet har masser af forskellige spilmuligheder på kampen - tjek deres odds her - er du ny kunde, så får du op til 1000 kroner i startsbonus.