VM-tips fra Fidusmageren

Her bringer vi VM tips fra Betsafe's Fidusmager
- helt ucensureret

Ved hvert VM er der overraskelser og skuffelser. Det er en helt naturlig del af fodbold. Men du behøver ikke hænge med sylten denne gang, for med mine tips kan det næsten ikke gå galt. Jeg kan ikke garantere, at du vinder alle dine bets......men mine tips har ramt 9 ud af 15 vindere indtil videre, med et gennemsnitligt odds på 2,25 og 30% gevinst - så der er god grund til at kigge efter og se, om du kan følge med.

Hvis du ikke er helt sikker i din sag, kan du få ekstra dækning med en Sidste Målscorer Cashback og min personlige favorit, Kombi-bet Cashback. Så burde der ikke være flere undskyldninger for at glippe en sejr ved VM-kval!

Der er ikke noget værre end et bet, der går i vasken lige inden mållinjen, så undgå kvalerne og nyd godt af vores vilde Cashbacks... Se her, hvad jeg har til dig denne uge:

Sverige vs Østrig
Sverige er kampens vært, men de har kniven for struben. Svenskerne er selv nødt til at kæmpe sig videre til play-offs, og Østrig er i vejen. Men østrigerne møder Færøerne i sin næste kamp, hvorimod Sverige skal en tur på udebane mod et rædselsvækkende Tyskland. De her 3 point er kritiske. Jeg kan ikke se andet end en svensk sejr, og oddset på gul-blå faner over grønsværen, er 1,67. Der er Sidste Målscorer Cashback, hvis Zlatan Ibrahimovic scorer kampens sidste mål.

Tyskland vs Irland
Tyskland tager imod Irland i en kamp, der er en helt vanvittig udfordring for irerne. Det er cirka et år siden, tyskerne gjorde det onde ved Irland sidst, i en brutal kamp, der endte 1-6 til Tyskland. Irerne har mistet både manager og kampkraft siden, og jeg forventer masser af kasser i kampen. Tysk sejr med handicap -2 ser rigtigt godt ud, og giver odds 2,14
 

England vs Montenegro
England tager imod Montenegro, og jeg er ikke i tvivl om, at briterne vil gøre alt i sin magt for at få 3 point med fra kampen. Da Montenegro tabte 0-4 til Ukraine, blev det klart, at de altså ikke er noget tophold - og i allerhøjeste grad er i farezonen for at få et regulært lag tæv. Jeg tror ikke, der bliver meget udfordring for England, og jeg sætter i hvert fald gerne et bet på England som vinder, med et -1 handicap til odds 1,88
 

Slovenien vs Norge
Norge har en vind-eller-forsvind kamp foran sig, når de møder Slovenien på udebane. Jeg tvivler på, at Schweizerne kvajer sig på slutspurten, så egentlig handler det om 2.-pladsen i Gruppe E. Hvis du er til statistikker, kan jeg fortælle dig, at vi skal 13 år tilbage i tiden for at finde en uafgjort kamp mellem de to hold - og at Norge har vundet lige siden... Norsk sejr til odds 3,10 - ja tak!

Ukraine vs Polen
Polen møder Ukraine på udebane til en afgørende kamp i den måske tætteste gruppe ved VM! Polen og Ukraine har mødt hinanden på grønsværen 6 gange, og resultaterne er spredt for alle vinde; 2 tabte, 2 vundne og 2 uafgjorte kampe mellem de to hold. Jeg tror, presset ligger på Ukraine, og jeg forventer en målfattig kamp. Under 2.5 mål står til odds 1,60 og det synes jeg overhovedet ikke lyder dumt. Der er Sidste Målscorer Cashback på Blaszczykowski. Tjek vores Sidste Målscorer Cashback her.

Kom ind i kampen - der bliver kamp til stålet i weekenden, men med mine odds kan det ikke gå helt galt. Så hvorfor ikke få dine bets på plads, så du kan nyde et godt skud adrenalin i weekenden?

Betsafe's Fidusmager

Det var VM tiops fra Betsafe's Fidusmager. Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe så åben en konto her og få 100% op til 1.000 kroner i velkomstbonus.  

Held & lykke