Messi eller Ronaldo?

Messi eller Ronaldo?

Primera Division skydes i gang i weekenden, og ifølge bookmakerne, så bliver kampen om mesterskabet ikke overraskende mellem Barcelona og Real Madrid - og topscorerduellen mellem Lionel Messi og Christiano Ronaldo.  Begge mandskaber har fået ny træner. Argentinske Gerardo Martino skal styre de catalanske tropper, mens italienske Carlo Ancelotti skal forsøge at vinde mesterskabet tilbage til Madrid.

bet365 har FC Barcelona som favorit til at vinde til odds 1,66, mens de giver odds 2,25 på Real Madrid. Bookmakerne tvivler på, at andre hold kan blande sig i mesterskabskampen - de fleste bookmakere giver omkring odds 70, såfremt Atletico Madrid vinder, og alle andre hold ligger til odds på over 100 og 200. 

Hvem bliver topscorer?
 
Kan Messi og Ronaldo undgå de store skader, så bliver topscorerduellen igen mellem to to stjernesoillere. Messi er favorit til odds 1,72 hos bet365, mens du kan få odds 2,62, hvis Ronaldo netter flest gange.
 
Først med trænerskift?

Som nævnt har både FC Barcelona og Real Madrid ny træner, og det forventes da heller, at nogen af de to klubber er først med trænerskift i Primera Division. unibet giver odds 50 på det udfald. Derimod tror unibet, at Almeria CF bliver det første hold med trænerskifte - her gives kun odds 4.00.

Både bet365 og unibet har masser af live betting tilbud på Primera Division - du kan se kampene på CANAL9.

Odds fra unibet på første runde










asd