Nu taber FC København!?

Nu taber FC København!?

Ovenstående postulat giver umiddelbart ingen mening. Det danske mesterhold er vel aldrig set i bedre forfatning end lige nu, og med lidt større skarphed foran mål, Cesar Santin kan med rette føle sig truffet, kunne FC København have nappet et enkelt point mod mægtige FC Barcelona på Camp Nou onsdag aften.

Søndag eftermiddag er opgaven af en noget mildere karakter på udebane mod Silkeborg. Men netop dette kan måske blive farligt for FC København. Indtil videre har holdet ikke vist svaghedstegn på hjemlige arenaer ovenpå de europæiske opgaver, men hvis det nogen sinde skal ske, så hvorfor ikke ovenpå klubbens vel nok største kamp i historien. En mental reaktion forstås.

FC København skal jo tabe på et tidspunkt. Det er ikke sket i de seneste 13 superligakampe. Sidst det skete var i øvrigt, ja rigtigt gættet, på udebane mod Silkeborg. Tror du på en gentagelse, kan du eksempelvis spille Silkeborg-sejr hos Unibet til odds 5,85. Er du mere til FCK-sejr giver stort set alle bookmakere i omegnen af odds 1,60-1,65.

En anden overraskelse kan lure i kampen mellem Brøndby-Randers. Sidstnævnte havde fortjent at besejre FC Midtjylland i den seneste runde, og kronjyderne syntes i klart bedre form end Brøndby. Særligt på grund af den skarpe angriber Yura Movsisyan og Kasper Lorentzen, der endelig ser ud til at folde talentet helt ud.

Derudover har Brøndby ikke vundet i 40 dage. Oddset på Randers ligger i gennemsnit på 3,80, men Centrebet betaler pengene 4,15 gange igen for udesejr. Oddset på Brøndby-sejr ligger generelt på odds 1,85-1,90.
asd