//

Køb din cryptovaluta i bitcoinautomat

Niklas Nikolajsen bitcoin
Der er mange banker, der ikke vil røre ved crypto currencies med en ildtang, og cryptovaluta er da også en kæmpe konkurrent til bankerne. Men cryptovaluta er komme for at blive. Der er i dag flere tusinde cryptovalutaer, og alt peger på, at udviklingen fortsætter med blockchain-teknologien.

I Danmark tager bankerne afstand fra cryptovalutaer som bitcoin, men i Schweiz er det helt anderledes. Hos Falcon Private Bank kan du købe dine bitcoin på en automat. Når du køber dine bitcoins får du en QR-kode, som du scanner med din smartphone og overfører til en elektronisk pengepung. Falcon Private Bank har allerede tusinedevis af kunder - og sjovt nok også 8 banker blandt kunderne.

Danskeren, CEO og Co-Founder af Bitcoin Suisse, Niklas Nikolajsen mener kun, at vi er i den spæde start af en ny verden med cryptovaluta, det kan du se mere om i nedenstående video.

I Liechenstein overvejer Kronpris Alois at investere en del af den kongelige familiens milliardformue i cryptoaktiver og regeringen i Liechenstein er i øjeblikket på vej med en helt ny blockchainlov - hør mere om de fordelene, der i fremtiden vil gøre det nemmere for bland andet start ups at skaffe finansiering - helt uden om banker og børser.  Skal du ikke lige en tur til Schweiz og købe bitcoin på automaten hos Falcon Private Bank, men alligevel vil investere (gamble) lidt med dine penge, så kan du f.eks. købe bitcoin og andre cryptovaluta på eToro 


 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 
             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK

          googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[SPIL] Odds

Vejle - Aab
Superligaen, fredag den 23/11       
Direkte på TV3 Sport kl. 19:00

  1 X 2
Bethard 3.30  3.20  2.15
bwin 3.25  3.20 2.20
NordicBet  3.35  3.35  2.24
888sport  3.15  3.10 2.20
LeoVegas Sport  3.25 3.20  2.30
Betsafe  3.35 3.35   2.24
Læs også:
Kom med Uffe Holm til Monte Carlo
Spil 100 kr. risikofrit på fodbold live betting
Rekordstor jackpot på 9,5 millioner kr.
eToro Trading Platform
Hugo 2 jackpot på over 1,3 millioner kroner
Prøv Award Winning casino - få free spins her
30.000 gratis live streaming af fodboldkampe
Flashscore


[SPIL] Seneste Nyheder

[SPIL] Mest Læste