Greg Raymers konto hacket

Verdensmesterens fra 2004, Greg Raymer, fik forleden hacket sin konto hos PokerStars. Men til alt held for pokerhajen havde forbryderne ikke tænkt over, at et stort antal pokerspillere følger med, hver gang ”The Fossilman” logger ind for at spille.


Derfor kontaktede flere af spillerne hurtigt supportafdelingen, da Raymers spil var af en helt anden kaliber end normalt. Forbryderen spillede under Raymers profil på de saftige heads up-borde, hvor hver spiller lægger 5000 dollars. Og så begyndte han ellers at dumpe chip til modstanderen med navnet ”Ikeyrson”.


Tyveri i fuldt dagslys
PokerStars fik hurtigt fat i Greg Raymer, der kunne fortælle, at han bestemt ikke sad ved pokerbordet, men i stedet var ude for at spille golf. PokerStars frøs med det samme de relevante pokerkonti, og alle pengene blev med det samme ført tilbage til Raymer.

Greg Raymer skriver på debatforummet 2+2, at han er ganske nysgerrig efter at finde manden, der for en stund troede han var Raymer.

”PokerStars må ikke fortælle mig mandens rigtige navn. Hvis nogen finder ud af, hvem han er, så lad mig endelig høre nærmere. Jeg vil hellere end gerne forsøge at få ham bandlyst fra ethvert pokerrum – online og live – for al evighed.”


Desuden fortæller Raymer, at han nok burde have valgt et mere kryptisk password end det, han havde i forvejen. Og så kan man jo bare gætte på, om det var konens navn eller ligefrem ”Fossilman”, som Raymer brugte som adgangskode.


I næste nummer af Ace kigger vi nærmere på din it-sikkerhed, når du sætter dig ned for at spille poker.

asd