Grand Prix: Scor kassen hvis Norge flopper - tjek odds!

Grand Prix: Scor kassen hvis Norge flopper - tjek odds!

I går i den 1. semifinale sang de bedste 10 sange sig frem til Eurovision Song Contest 2014-finalen på lørdag. I morgen torsdag kæmper nye håbefulde sangere i den 2. semifinale, og her ligger blandt andet Norge godt til hos bookmakerne, hvor odds kun er 1.04, såfremt Norge kvalificerer sig til finalen. Vi ønsker det beste for Norge, men nok lidt sjovere at satse på, at de ikke kvalificerer sig, det giver nemlig pengene igen 9 gange. Danmark vandt sidste år med Emmelie de Forrest i Malmø, og er dermed allerede sikret en plads i finalen - Sverige gik videre i går, så hvis Norge klarer den torsdag, så stiller Scandinavien i stærkeste opstilling. 

De nordiske brødre har tradition for at give mange points til hinanden, og giver Norge således Sverige 12 point i finalen, så får man kun pengene igen 1.30 gange. Giver Norge Bassim og Danmark 12 point, så scorer du pengene fire gange igen.

Tror du at Danmark slutter bedre end Norge, så kan du score en forrentning af dine penge på 50%, da odds er 1.50 på det udfald. 

Unibet har masser af spilmuligheder på Grand Prix - tjek deres odds her
 
Her det norske bidrag 'Silent Storm' med Carl Espen, så kan du selv vurdere, om de går videre til finalen:

asd