Går FCK ubesejret igennem efteråret?

Går FCK ubesejret igennem efteråret?

I weekenden spilles kalenderårets sidste runde i Superligaen, og år 2010 vil særligt blive husket for FC Københavns suverænitet. I forårets genvandt klubben mesterskabet, og i efterårssæsonen er holdet hidtil ubesejret efter 18 spillerunder.

Søndag gæster bundholdet Esbjerg Parken, og dermed tyder alt på, at Ståle Solbakkens mandskab går igennem efteråret uden nederlag. Oddset er naturligvis derefter. Men tror du på, at Esbjerg spolerer den imponerende statistik, er der selvsagt store penge at hente. Oddset på udesejr topper hos Sportingbet, der giver odds 10, mens de fleste andre bookmakere ligger i omegnen af odds 9. Den forudsigelige hjemmesejr belønnes i gennemsnit med odds 1,33, men blandt andre NordicBet hæver sig over dette med 1,35.

Mere spændende bliver det hvilket hold, der overvintrer på ligaens andenplads. FC Midtjylland, OB og Brøndby kæmper om denne og ligger lige med 29 point. Brøndby har senest slået AaB og OB, og kan måske gøre krav på andenpladsen med en tredje sejr på stribe ude over Silkeborg. Men det bliver næppe nemt. Silkeborg har nemlig vundet de seneste fire hjemmekampe over Brøndby med en samlet målscore på 11-2. Tror du på en femte sejr, giver Danske Spil den bedste betaling med odds 3,45.

Det er dog værd at bemærke, at Silkeborg på grund af vejret må afvikle sin hjemmekamp på Århus Stadion. Det bør tale til Brøndbys fordel. Er du enig, skal 2-tallet spilles hos Expekt til odds 2,20.

På baggrund af den bedste målscore kan FC Midtjylland formentlig selv afgøre andenpladsen til egen fordel med en udesejr i Lyngby i mandagskampen. Sejr til Allan Kuhns tropper belønnes bedst hos Bwin med 1,95. Blandt andre bet365 og Centrebet giver odds 4 for sejr til Lyngby.

asd